Sunday, July 9, 2017

City of Elmina by Sime Darby

 
 
Hi korang, ngah buat ape tu?
Hehehehe.. Korang pernah dengar Elmina tak?
Alaaa projek mega under SIME DARBY kat area Denai Alam tu
Arini saje adek bawak pi tengok umah dia dah siap
Pastu nyinggah le kami pi tengok Show House
 
Perghhhhh.....
Aku masuk lam umah je aku dah nak fengsan
Serious lawo seyh ID umah nie
Tak terpikir lansung nak wat design cenggini
Kena bagi 5 star kt ID dia lerrrr
 
Umah nie ada 4+1 room
Pastu jenis open concept
Dari ruang bawah hingga la ruang belah atas tu jenis open
Paling best dari bilik tido boleh ngintai orang kt bawah hokkay
 
OK moh tengok gambar baru puashati
 
ruang parking leh muat 4 biji keta

 
Luas sgt ngko

 
Sliding door pattern dahulukala.. Stylo

 
Pintu Utama yang lebar

 
Ruang yang superb luas

 
Ruang living area bersebelahan dining area & dry kitchen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ehhhh.. Kenapa canteeeek sangat ekkkkk!!!
Amcam?? Tergoda tak?
Kalo dah tergoda leh laa jenguk kat sini
 
 
OK tataaaaaaaa...
 


No comments:

Post a Comment