Friday, March 10, 2017

My Dream Kitchen Cabinet ~ The Haven's Part 2

Aritu sajer survey Kitchen Cabinet ngan beberapa syarikat
Biasalah orang pempuan kan,
kalo bab dapur iaitu jantung umah tu biarlah pihak pempuan yang decide
sebab 1/3 masanya banyak di habiskan kt ruangan tuh..

Bile dah tanya banyak syarikat
semua nak kan lakaran
Ku nie dulu kan memang minat laa bab melukis plan nie
maklumlah dulu kan amek Civil Engineering tak tau plak leh tetibe tercampak ke bidang IT.. ehhh..

Nie quo ku dapat dari syarikat kitchen kabinet di Kajang..
4G Black Mirror.. Ohsemmm

3D lakaran untuk 4D Black Mirror Kitchen Cabinet (DRY KITCHEN).

Pandangan DRY KITCHEN dari sisi.. Pintu sliding tu memang ada utk ke WET KITCHEN

Pandangan 3D WET KITCHEN untuk black mirror.
 Ku dah pikir lam kepala nie.. Kalo nak buat kitchen cabinet utk 3G ku nak putih je dan table top black marble.. Kalo 4G plak ku nak black mirror.. ohsemmm ku rasa.. 
Ehhhh.. angan-angan percuma kaaaannn...

Hokkay nie hasil lakaran ku 10 minit..
Please jangan gelak hokkay..

Lakaran Dry Kitchen
Lakaran Wet Kitchen
Aku dah pikir takmo letak fridge kat dry kitchen sbb dia akan makan banyak ruang.
Aku nak letak kt wet kitchen gak..
So kt dry kitchen leh laa masukkan meja makan 6 kerusi utk my happy family. 
Kalo tetamu mai, leh laa duduk kt meja makan hak depan.
Hak belakang nie untuk keluarga kecik kami..

Aku memang adore kitchen cabinet yang tinggi dari siling tu.. 
Maklumlah boleh laa ku simpan segala harta pusaka and tok nenek barang dapur ku 
secara sembunyi.
Stress sebenarnya pikirkan perangai lampau ku yang suke membeli dan mengumpul bbrg umah
last2 umah dah jadi macam stor tak macam umah!

OK laaa, nanti kite sambung lagi yea..
Apa kesudahan kisah dapur nie..

No comments:

Post a Comment